Ziemas prieki “Namiņā”

Tik dāsnu sniega mātes dāvanu sen neesam baudījuši ne pieaugušie, ne bērni. Un šī gada nogale ir kļuvusi par ziemas prieku baudīšanas pilnību.

Katru dienu gandrīz trīs stundu garumā iestādes laukumiņi ņirb no maziem un lieliem darboņiem, sniega lāpstas, ragaviņas un slēpes, viss ļoti noder ziemas priekiem.

Pirms Ziemassvētkiem svinējām savus grupu Ziemassvētkus, mazuļi iekštelpās, bet vecākās grupas laukā. Netraucēja -12 grādu sals, diena izdevās saulaina un jautrība varēja sākties! Ziemassvētku vecītim nācās ļoti maskēties un slepeni strādāt, lai nenotvertu, nemanītu un atkal pamanītu. Doties ciemos pie mazuļiem un ar uzdevumu sarakstu pārsteigt lielos!

Pašā Ziemassvētku priekšvakarā sanācām kopā ar iestādes padomi, lai parunātu par izdarīto un saplānotu darbus nākošajam gadam.

Arī kolektīva kopābūšana izvērtās par jautru pasākumu gada nogalē. Kā parasti, tapa 2022. gada kalendārs, ko dāvināt draugiem. Paldies, Līgai Kaļānei Kokarevičai un Normundam Orlovam par palīdzību!

Paldies visiem, kas piedalījās un izbaudīja kopā būšanas brīdi!

Mīļus sveicienus Jaunajā gadā sūtam visiem saviem tuviem un tāliem atbalstītājiem, saviem audzēkņu vecākiem, draugiem un paziņām!

Ar viegliem sniegpārslu soļiem
Manas domas pie Tevis iet.
Neaizver savas durvis,
Neaizver sirdi ciet!
Gribu kaut īsu brīdi
Pabūt blakus, tad iet…
Citi to nesapratīs,
Viņi domās, ka snieg…

Jautru, cerību piepildītu, radošu, naudīgu un veselīgu Jauno gadu!

Iestādes vadītāja Lilita Šnepere

 

Citas ziņas no šīs kategorijas

Tēva diena Viļakas brīvdabas estrādē

12.septembrī plkst.12.30 Viļakas brīvdabas estrādē Tēva dienas svinības.

Informācija par mājas (istabas) dzīvnieku reģistrāciju un mikročipēšanu

Atbilstoši Latvijas likumdošanai, sunim ir jābūt reģistrētam: Sasniedzot 4 mēnešu vecumu; Pirms atsavināšanas (pārdošanas, ...

Sociālās un veselības aprūpes jautājumu komitejas sēde 2024.gada 21.martā

Sociālās un veselības aprūpes jautājumu komitejas priekšsēdētāja Ruta Cibule sasauc Sociālās un veselības aprūpes ...