Sagatavoti 2022.gada pakalpojumu kalendāri un aprēķini

SIA “ZAAO” (ZAAO) sākusi izsūtīt klientiem nākamā gada atkritumu izvešanas kalendārus. Tie veidoti informatīvas lapas veidā, iekļaujot norādes par sadzīves un otrreizējai pārstrādei derīgu materiālu konteineru tukšošanas dienām, atgādinot saziņas iespējas ar uzņēmumu, kā arī skaidrojot šķirošanas pamatprincipus un pakalpojuma maksas veidošanos shēmu.

Klienti saņems arī informāciju par plānotajiem maksājumiem par nešķiroto atkritumu konteineru tukšošanu. Atgādinām, ka ikgadējā rēķina summas apmēru var regulēt paši klienti, izvēloties konteineru tukšošanas biežumu, tomēr tas nedrīkst būt retāks, kā paredzēts konkrētās pašvaldības saistošajos noteikumos. Jautājumu gadījumā un precizējumiem lūgums sazināties ar klientu apkalpošanas speciālistiem pa tālr. 64281250 vai e-pastā zaao@zaao.lv.

Kalendāri, aprēķini un norādes uz dažādiem informatīviem materiāliem pieejamas arī ZAAO elektroniskajā klientu pašapkalpošanās sistēmā, kas darbojas caur uzņēmuma mājas lapu www.zaao.lv (sadaļa Klientiem). Pašapkalpošanās sistēma ļauj jebkurā laikā piekļūt saviem datiem – apskatīt pakalpojumu sarakstu, aprēķinā noskaidrot norēķinu stāvokli, apskatīt konteineru tukšošanas grafiku, kā arī veikt maksājumus.

 Zane Leimane
SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību vadītāja

Citas ziņas no šīs kategorijas

Jauns pakalpojums Ziemeļlatgales iedzīvotājiem

Pašnodarbinātā persona Aldis Prancāns ir realizējis ELFLA projektu Nr.22-07-AL19-A019.2101-000013. Projekta nosaukums: “Kvalitatīvas Straumēšanas nodrošinājuma ...

Meža dienu laikā Viļakā atjauno liepu aleju un stāda skarainās hortenzijas

Iepazīstot un popularizējot dabas bagātības, veicinot sabiedrības izpratni par ilgspējīgiem meža resursiem,  Viļakā, 22.septembrī  ...

AICINĀM UZ DIVU DIENU BEZMAKSAS SEMINĀRU ESOŠOS UN TOPOŠOS AMATNIEKUS

Latgales plānošanas reģiona projekta LLI-539 “Amatu prasmes tūrisma telpā” (Tour de Crafts), ietvaros projekta ...