Uzspēlē “Trip-Trip” pierobežā

Laika posmā no 8. maija līdz 8. jūnijam aicinām Viļakas un Baltinavas iedzīvotājus un novadu viesus nedaudz savādāk pavadīt savu brīvo laiku un uzspēlēt “Trip -Trip” pierobežā. Tā ir spēle-  paslēpe,  kurā tev jābūt vadītājam. Foto detaļās paslēpušies gan populāri, gan mazāk zināmi objekti, kas ikdienas steigā iespējams palikuši nepamanīti. “Trip – trip” spēles laikā dodies atrast pēc iespējas vairāk paslēpušos objektus, nofotografē tos, kā arī izpildi papildus 5 uzdevumus un tiec pie balvām.

Spēlē var piedalīties gan individuāli, gan ģimene divu mājsaimniecību ietvaros ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos ierobežojumus.

Pareizās atbildes ar foto brīvā formā sūti mums uz turisms@vilaka.lv, turisms@baltinava.lv, vai WhatsApp 28686600 līdz 8. jūnijam.

Sacensību rezultātu prezentēšana un uzvarētāji tiks publicēti interneta mājas www.visitvilaka.lv un www.baltinava.lv, kā arī facebook kontos @visiitvilaka un @baltinavasnovads 3 darba dienu laikā pēc spēles norises beigām.

Noteikumi pieejami šeit.

Trip-Trip-pierobeza-uzdevumu lapa šeit

Ogranizē: Viļakas novada tūrisma speciāliste un Baltinavas novada pašvaldības tūrisma informācijas konsultante

Tekstu sagatavoja: Viļakas novada tūrisma speciāliste Inese Matisāne

Citas ziņas no šīs kategorijas

Mācības gaļas liellopu audzētājiem, pārraugiem

Aicinājums gaļas liellopu audzētājiem, pārraugiem un citiem interesentiem apmeklēt mācības! LLKC Balvu konsultāciju birojs ...

Stāvvietu un citu ceļazīmju izvietošana iekšpagalmos turpmāk jāsaskaņo ar pašvaldībām

Sākot ar 2023. gada 1. janvāri stājušies spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, un tā ...