#Labsvaibs dodas SUP-dvesmā!

Baudot pēdējās vasarīgās dienas, Balvu novada jaunieši iesaistījās projekta Nr. VP2021/1-110 #Labsvaibs aktivitātē, lai nodotos SUP-dvesmai, kuras laikā ikvienam jaunietim supošanas meistaru pavadībā bija iespēja peldēt ar SUP dēli pa Viļakas un Balvu ezeriem. Aktivitātes mērķis bija rast iedvesmu ikdienas gaitām dabā, sportā, vēsturē, vienaudžos, svešiniekos un draugos.

Ar supošanu jauniešiem vairāk saistās vasaras mēneši, tāpēc šis bija neierasts piedzīvojums ikvienam dalībniekam. Aktivitātes dalībnieki Viļakā devās piedzīvojumā pa Viļakas ezeru, lai uz salas baudītu tēju un kopā būšanu, bet Balvos jaunieši devās braucienā caur trīs Balvu ezeriem, kas bija pietiekoši liels vasaras noslēguma izaicinājums, jo romantiskā ainava, kas pavērās SUP-dvesmas dalībniekiem, liecināja par rudens tuvošanos, ko pastiprināja arī draiskais vējš, kas dažu brīdi lika supotājiem būt izveicīgiem, pārvarot viļņus un sasniedzot galamērķi.

Aktivitātes laikā jaunieši paspēja iepazīties, pārrunāt ikdienas notikumus un baudīt ezeru burvību. Kopā būšana pie tējas krūzes bija lielisks atslodzes brīdis no saspringtās ikdienas un deva iedvesmu jaunā mācību gada uzsākšanai. Neizpalika arī uzdevumi un vēsturiski stāsti.

“Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023. gadam ietvaros”

Informāciju sagatavoja Viļakas jauniešu iniciatīvu centra jaunatnes darbiniece Elīna Sprukule

Foto no projekta arhīva

 

Citas ziņas no šīs kategorijas

Viļakas Valsts ģimnāzijas skolēnu parlamenta aktualitātes

Septembra nogalē biedrība „Skolēnu vecāku biedrība” īstenojusi projekta nr.3 ”Būt un darīt” aktivitāti „Ideju ...

Covid-19 informācija: jaunie ierobežojumi tirdzniecībā

Ministru kabinets šā gada 17. decembra sēdē lēma par jauniem ierobežojumiem tirdzniecības vietās, kas būs spēkā trīs ...

PAZIŅOJUMS par Balvu novada Vēlēšanu komisijas locekļu kandidātu pieteikšanas kārtību

Balvu novada dome ar 2021.gada 29.jūlija lēmumu „Par Balvu novada Vēlēšanu komisijas izveidošanu, locekļu ...