Latvijas Pasts apbalvos konkursa Mans pastnieks uzvarētājus Latgales reģionā

Vīrusa ietekmes rezultātā konkursa Mans pastnieks 2019 uzvarētāju sveikšana šogad noris atšķirīgi un vēlāk nekā citus gadus, taču tikpat svinīgā un pacilātā gaisotnē. Piektdien, 2020.gada 11.septembrī, Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns apbalvos Latvijas Pasta labākos pasta darbiniekus Latgalē, par kuriem klienti, vērtējot pasta pakalpojumu saņemšanu 2019.gadā, snieguši visvairāk pozitīvu atsauksmju.

Tradicionālais konkurss Mans pastnieks ir vienīgais ārējais vērtējums Latvijas Pasta darbiniekiem, kuru nosaka uzņēmuma klienti, balsojot ar anketu starpniecību un izceļot darbinieku profesionālās spējas, kā arī pasakot paldies par teicamo darbu. Par labākajām pasta darbiniecēm Latgales reģionā klienti atzinuši pastnieci Marinu Rubeni no Rēzeknes 4.pasta nodaļas un pasta nodaļas operatori Tatjanu Aņisimovu no Viļakas pasta nodaļas.

Šogad Latvijas Pasts jau devīto reizi aicināja iedzīvotājus novērtēt katra reģiona labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru – kopumā kādai no nominācijām konkursā Mans pastnieks 2019 tika izvirzīti 1610 Latvijas Pasta pastnieki vai pasta operatori, par kuriem kopumā tika saņemta 11 321 iedzīvotāju anketa. 

Paldies mūsu uzņēmuma pastniekiem, pasta nodaļu operatoriem un visiem darbiniekiem, bez kuru ieguldījuma Latvijas Pasts nevarētu pastāvēt!

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 3400 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Sīkākai informācijai:
Vineta Danielsone | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: +371 67608504 | Mob.: +371 26722585
E-pasts: pr@pasts.lv, vineta.danielsone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts

Citas ziņas no šīs kategorijas

Esi vērīgs!

Valsts robežsardzes Viļakas pārvaldes Šķilbēnu robežapsardzības nodaļa lūdz vietējos pierobežas, pierobežas joslas, kā arī ...

Mentora nozīme projektu īstenošanā

Šī gada aprīļa sākumā, Grieķijā norisinājās treniņkurss par mentoriem brīvprātīgo projektos un kā šo ...

27. un 28. augustā Balvu novadā norisināsies “Mājas kafejnīcu dienas”

Aicinām uz breineigu garšu un sajūtu piedzīvojumu Ziemeļlatgalē –  “Mājas kafejnīcu dienām 2022” Balvu ...