Projektu konkurss Viļakas novada uzņēmējiem

Viļakas novada dome 2020.gadā izsludina projektu konkursu topošo, jauno un tūrisma uzņēmēju projektiem Viļakas novadā.  Konkursa mērķis ir sekmēt uzņēmējdarbības attīstību Viļakas novada teritorijā, atbalstot jauniešu un jaunus uzņēmējus biznesa ideju īstenošanu un attīstību, kā arī popularizēt uzņēmējdarbību kā jauniešu karjeras izvēli.

Aicinām uzņēmējdarbības projektu konkursā piedalīties fiziskas personas, kuras vēlas uzsākt uzņēmējdarbību Viļakas novadā, pašnodarbinātos, mājražotājus, individuālos komersantus (IK), zemnieku saimniecības (z/s), mikro un mazos uzņēmējus, kuri uz projekta iesniegšanas brīdi nav darbojušies ilgāk par pieciem gadiem, bet ja projekta iesniedzējs projektu īsteno tūrisma nozarē, projekta iesniedzējam kopējais apgrozījums nevar būt lielāks pēdējā noslēgtajā gadā līdz 5000,00 Eur.

Projektu pieteikumi no 2020.gada 28.februāra līdz 2020.gada 8.jūnijam iesniedzami personīgi Viļakas novada domes Attīstības plānošanas nodaļā (106.kab.), Abrenes ielā 26, Viļakā, Viļakas novadā, LV-4583, nosūtot pa pastu adresētu Viļakas novada domei (pasta zīmogs ne vēlāk kā 1.jūnijs) vai iesniedzot elektroniskā veidā (parakstītu ar drošu elektronisko parakstu), nosūtot uz e–pastu: dome@vilaka.lv.

Projekti ir jāīsteno no 2020. gada 1.jūlija līdz 2020. gada 30.novembrim. Konkursa projektu realizācijai paredzētais kopējais finansējums no Viļakas novada pašvaldības budžeta ir  16000,00 EUR. Vienam projektam atbalsta summa nepārsniedz 2000,00 EUR, bet var iesniegt projektus arī par mazāku summu. Līdzfinansējumu projekta iesniedzējs nodrošina 10 % apmērā no projekta kopējās summas. Līdzfinansējums ir naudas līdzekļi. Pašvaldības finansējumu piešķir pretendentiem, kuru projekti paredz ieguldījumus uzņēmējdarbības uzsākšanai, attīstībai un paplašināšanai, ieguldot pamatlīdzekļu (t.sk. programmnodrošinājuma) un mazvērtīgā inventāra iegādē, veicot būves būvniecības, pārbūves, ierīkošanas, novietošanas un atjaunošanas darbuun iegādājoties būvmateriālus.

Sīkāka informācija zvanot pa tālr. 64507216, rakstot uz vineta.zeltkalne@vilaka.lv vai interesējoties Viļakas novada domes Attīstības plānošanas nodaļā (106.kab.).

Projektu konkursa:

Citas ziņas no šīs kategorijas

Jauni tūrisma pakalpojumi Ezertūrē

Projekta īstenotājs: Viļakas novada Medņevas pagasta zemnieka saimniecība “Sēnītes” Kontaktpersonas: Alvis Šmits, tālr. 26486751/ ...

Ārkārtas domes sēde

Balvu Kultūras un atpūtas centrā Brīvības ielā 61, Balvos, Balvu nov., LV-4501, 2021.gada 15.jūlijā, ...