Nodarbinātības valsts aģentūra aicina izmantot elektroniskās apmācības moduli

Nodarbinātības valsts aģentūra aicina izmantot elektroniskās apmācības moduli “Kā veidot efektīvu darba meklēšanas stratēģiju”, kas ikvienam interesantam ir pieejams e-pakalpojumu vietnē http://e-apmaciba.nva.gov.lv (autorizācija ar portāla Latvija.lv starpniecību)

Elektroniskais mācību modulis darba meklētājiem tiešsaistē ļaus apgūt darba meklēšanas metodes, iemācīs, kā efektīvi strukturēt darba meklēšanas soļus, kā noteikt prioritātes, kā izstrādāt darba meklēšanas rīcības plānu, lai darbs būtu atrasts. Tagad iemācīties efektīvi meklēt darbu var jebkurš interesents attālināti, ja vien pieejams internets.

Elektroniskās apmācības modulis “Kā veidot efektīvu darba meklēšanas stratēģiju” sastāv no trim sadaļām: “Darba meklēšana”, “Laika plānošana” un “Stresa vadība”. Modulis darba meklētājam sniedz ieteikumus gan savu zināšanu, prasmju un iemaņu izpētei, gan lietderīgai laika plānošanai darba meklējumos, gan palīdz pārvarēt stresu, kas var rasties bezdarba situācijā un jauna darba meklēšanas laikā. Mācību saturā iekļauti teorētiskie skaidrojumi, audio un videomateriāli, dialoga simulācijas un pašpārbaudes iespējas.

Nodarbinātības valsts aģentūra aicina izmantot elektroniskās apmācības moduli “Kā veidot efektīvu darba meklēšanas stratēģiju” un turpināt darba meklējumus, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus!

Citas ziņas no šīs kategorijas

Piemiņas pasākumi Balvu novadā Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienā

Šogad aprit 75 gadi  kopš 1949.gada 25.marta deportācijām.  No 12.marta līdz  6.aprīlim   Balvu Novada ...

Baltā galdauta svētki

Latvijas Republikas Neatkarības  atjaunošanas priekšvakarā 1.-4.klašu skolēni ar audzinātājām devās uz izzinošām nodarbībām Viļakas ...