Viļakā atsākušies ceļa būvdarbi

Viļakā pēc ziemas pārtraukuma atsākušies pārbūves darbi uz autoceļa Gulbene–Balvi–Viļaka–Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Keišiem līdz Kiras upei (59,60.-63,04. km). Būvdarbu zonā noteikts ātruma ierobežojums 50 km/h un brauktuves joslas platuma ierobežojums 3,5 m. Vienā posmā satiksme ar priekšrocības zīmēm tiek organizēta pa vienu joslu. Remontposma izbraukšanai jārēķinās ar 20 minūtēm.

Būvdarbu ietvaros līdz pamatiem būs pārbūvēta ceļa konstrukcija, ko pārklās divas kārtas asfalta. Vienlaikus Viļakā ir izbūvēts lietus ūdens kanalizācijas tīkls, uzlabots ceļa apgaismojums un pagarināta gājēju ietve. Šogad vēl atlicis visā posma garumā ieklāt asfalta virskārtu, pabeigt gājēju ietves izbūvi, uzstādīt satiksmes organizācijas un drošības līdzekļus, sakārtot nobrauktuves un veikt ceļa nogāžu apzaļumošanas darbus.

Darbus veic SIA Ceļi un tilti pa līgumcenu 4,34 miljoni eiro (ar PVN), finansējums nāk no valsts budžeta. Darbus plānots pabeigt līdz augustam.

Informāciju sagatavoja: VAS Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļa

Citas ziņas no šīs kategorijas

Balvu novada konkurss „Jauniešu gada balva 2022″

Lai apzinātu aktīvākos un talantīgākos Balvu novada jauniešus, izvērtētu viņu sasniegumus novada attīstībai, popularizētu ...

Rudens ieskaņas pārgājiens “Tepenīcas ezera aplis”

Aicinām doties rudens ieskaņas pārgājienā 4.septembrī Susāju pagastā Balvu novadā kopā ar gidu – ...

Lielākie plānotie pasākumi Balvu novadā 2023.gada vasaras sezonā

Maijs 13. maijs Muzeju nakts. 27. maijs Auto orientēšanās “Prieka tūre”. 27. maijs Bērzpils ...