Žetonu vakars Rekavas vidusskolā

Skanot  mūzikai, klātesošie sagaidīja abiturientus – vakara gaviļniekus un koncerta veidotājus. Jaunieši saņēma skolas piederības zīmi – Žetonu gredzena formā. Tradicionāli uz Žetonu vakaru īpaši aicināti ik piecu gadu absolventi, kuri vakara gaitā dalās savās skolas gaitu atmiņās, atceroties gan skolotājus, gan mācības, gan nedarbus. Bet nu jau ar citu pieredzi uz tiem raugoties. Bija arī priekšlikums Žetonu vakaru svinēt divas reizes gadā!

  Valsis ir deja, ko mūsu skolas jaunieši iemācās gatavojoties Žetonu vakaram. Skečs “Dzirdes aparāts” stāstīja par moderno tehnoloģiju ienākšanu mūsu ikdienā. Intrigu saglabāja amizantā Puišu deja. “Degpunktā” varējām vērot atgadījumus iz dzīves mūsu pusē un Vizbulīšu pagastā. Vijoles, ģitāra un klavieres pavadīja Tautas dziesmu popūriju. Romantisma un sirsnības sajūtas radīja Tautu deja. Skečā “Randiņš”  daudzi atpazina sevi un savas vecmammas. Kena un Bārbijas motīvs bija manāms  Meiteņu dejā.  Tāpat kā dziesmā “Nekas nav neiespējams” arī mūsu jaunieši tic, ka viss ir iespējams, ja tam tic un dara. Vakara noslēgumā visi kopā nodziedājām tradicionālo “Silavas valsi”.

  Ļoti liels paldies 12.a klases jauniešiem par ieguldīto darbu gatavojoties skolas lielākajam pasākumam Žetonu vakaram. Jūs esat malači! Paldies Jurģim un Vinetai, Danielam, Valteram un Jānim, Ērikai, 11.a klasei. Īpašs paldies Kristīnai. Dejot un dziedāt nevar iemācītie vienā dienā, bet pusgadā var un par to sirsnīgs paldies skolotājām Diānai un Ilonai. Skaisto  foto  mirkļu iemūžināšanā – paldies fotogrāfei Tatjanai. Dejojām līdz rītam Laura Neilanda mūzikas skaņās – paldies viņam.

  Visa 12.a klase saka lielu paldies par atbalstu skolotājiem un īpaši direktorei Ainai.

Teksts: 12.a klases audzinātāja Inese Cibule
Foto: Tatjana Vinogradova

Citas ziņas no šīs kategorijas

Par katru stundu Dievam pateicos

Sestdien, 1.augustā, Viļakas Romas katoļu baznīcā notika pirmais publiskais koncerts baznīcā šogad. Diemžēl, ievērojot ...

Valsts asinsdonoru centrs aicina jauniešus kļūt par supervaroņiem un ziedot asinis!

Ik dienas Latvijas slimnīcām nepieciešami asins krājumi dzīvību glābšanai, un ir tikai viens veids ...