Pasākums “Draudzības čemodāns” Medņevā

Kā katru gadu, jauna sezona Medņevas Tautas namā iesākās ar pasākumu “Draudzības čemodāns”, kur savus sagatavotos priekšnesumus rādīja  Medņevas bērnu dramatiskais kolektīvs ar skeču –“Maināmies?”, Medņevas dramatiskais kolektīvs “Savējie”  ar skečiem- “Vīrs atgriezies!” un  “Dakters”.   Lomās iejutās Zane Briediņa, Lucija Rundzāne, Andris Babāns un Zintis Dvinskis (abu kolektīvu vadītāja Valentīna Kaļāne).

Viļakas dramatiskais kolektīvs (vadītāja Ineta Lindenberga)  “Draudzības čemodānam” bija sagatavojuši  divus skečus- “Grūtnieces kaprīzes”- lomās iejutās kaprīzā sieva  Vida Zelča  un vīrs Juris Romonovskis un “Viens  pats mājās”- Ilga Pizika, Ineta Lindenberga, Normunds Orlovs un Juris Romonovskis.

Pirmo reizi uz skatuves  kāpa Susāju dramatiskais kolektīvs, kuru vada Mārīte Bukovska ar skeču ‘’Šmakauka”, kur saimnieces lomu tēloja  Ligita Romka, kaimiņienes lomu Aija Baranova , bet policistu lomās iejutās Leontīna Aleksāne un Harijs Dvinskis.  

Žīguru dramatiskais kolektīvs (vadītāja Valentīna Kaļāne) uz skatuves kāpa trīs reizes ar skečiem- “Zvaigžņu pētnieks”- lomās Pēteris Nāgels un Mārtiņš Kaļāns, “Uzzied ziediņš”-lomās Mārīte Bukovska un Vera Andrejeva un “Fotosesija”, kur modeles lomā iejutās Daina Baraņenko un fotogrāfs Mārtiņš Kaļāns.

Rubeņu dramatiskais kolektīvs- vadītāja Mudīte Maslova  iejutās Meža mātes lomā un visi kolektīva  aktieri bija saģērbušies  skaistos meža dzīvnieku tērpos, lai kopā sagaidītu Jauno gadu.

Ar muzikāliem priekšnesumiem skatītājus priecēja Žīguru līnijdejotājas (vadītāja Laima Timmermane) un Medņevas Tautas nama sieviešu vokālais ansamblis “Melodija” (vadītāja-Inita Raginska).

Pasākumu vadīja atraktīvās “pelītes” Karina Aleksejeva  un Zane Briediņa.Paldies Zintim un Jāzepam par apskaņošanu.

  Lai mums visiem izdodas atklāt jaunus apvāršņus, radīt interesantas lietas, un doties galvu reibinošos piedzīvojumos! PALDIES!

Medņevas Tautas nama vadītāja Skaidrīte Šaicāne

Citas ziņas no šīs kategorijas

Ir uzsākti labiekārtošanas darbi DI projekta ietvaros

Projekta Nr. 9.3.1.1./18/I/017 „Sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu infrastruktūras izveide  un attīstība Viļakas novadā”  ietvaros ...

Veselības veicināšanas projekta aktualitātes 2020.gadā

Viļakas novada dome līdz 2020.gada 16.jūlijam turpina īstenot projekta Nr.9.2.4.2/16/I/073 „Veselības veicināšanas un slimību ...

Viļaka aicina uz 730-gades svinībām

Tuvojas Viļakas  (Marienhauzenas) 730-gades pasākumu cikla “Mana sirds Viļakai” svētku kulminācija! 4. un 5. ...